Beautyparty, voor tieners van 10 t/m 16 jaar.

Gezellig met je vriendinnen een Beauty party/workshop bij StudiO Blom te Weesp.

We beginnen met de huid te reinigen. We gaan een maskertje maken en tijdens het intrekken van het gezichtsmaskertje worden de nagels gelakt. Ook geven wij uitleg over je huid en de verzorging ervan. Daarna beginnen we met de make-up, jullie gaan jezelf en elkaar opmaken met behulp van de visagiste. Na de make-up is het haar aan de beurt. Met veel lak maken we er een supercool kapsel van! Muziek en beamer gaan aan en er mag gedanst worden. Tussendoor gaan we lekker eten. Als je zelf een fototoestel meeneemt, maken wij een fotosessie op de rode loper! Ook is het mogelijk om een foto te laten maken die je ingelijst mee naar huis krijgt (kosten 1 groepsfoto A4 formaat incl. lijst + 1 portretfoto = 9,95 euro) Jullie komen thuis als een échte glamourgirl!

Dit feestje is alleen voor tieners van 10 t/m 16 jaar. Voor meiden van 13 jaar en ouder is het concept natuurlijk aangepast op hun leeftijd. Deze party is niet geschikt voor jongens. Voor jongens vanaf 8 jaar is een huis van Anubis mogelijk of een Popstars party. Voor info: info@studioblom.nl

Kosten: 19,50 *) euro p.p. (deelname is mogelijk met minimaal 6 personen en maximaal 10 personen)

Duur: 2,5 uur

Zonder eten duurt deze party 2 uur en kost 14,50 *) euro p.p.

Ook is het mogelijk om een foto te laten maken die je ingelijst mee naar huis krijgt (kosten 1 groepsfoto A4 formaat incl. lijst + 1 portretfoto = 12,50 euro)

Ook op zondag mogelijk, 2,50 p.p. toeslag.

*) kosten zijn inclusief: gebruik van alle make-up, drinken/snoep, eten/pizza + stokbrood en pannenkoeken + milkshakes. Voor de jarige een tattoo en een make-up cadeautje.

Diegene die de tieners brengen krijgen een consumptie bon voor een drankje bij, het nabij gelegen, tapas café/restaurant Alhambra.

(max. 2 consumpties)

zie www.studioblom.n

voor meer info mail info@studioblom.nl

Jullie komen thuis als een échte glamourgirl! Mogelijk om per limousine thuis gebracht te worden. Zie VIP service

zie www.studioblom.nl